Article adapted from: skinnytaste.com
INGREDIENTS
- 1 cup Pänko or Itäliän breäd crumbs
- 1/2 cup gräted pärmesän cheese
- 1 teäspoon gärlic powder
- 2 cups märinärä or späghetti säuce
- 3 pieces boneless, skinless chicken breäst
- 2 eggs , whisked
- 1/2 teäspoon kosher sält
- 1/4 teäspoon pepper
- 6-8 ounces fresh mozzärellä , sliced äbout 1/8 inch thick
INSTRUCTIONS
- First Preheät oven to 415°. Spräy ä bäking sheet or jelly roll pän with non-stick cooking spräy änd set äside.
- Cut chicken in hälf horizontälly to creäte 6 fillets. Pläce chicken in ä zip top bäg änd flätten chicken with ä meät tenderizer or rolling pin to äbout 1/4" thick.
- Pläce egg in ä bowl änd whisk together with sält änd pepper. Pläce breäd crumbs, pärmesän cheese änd gärlic powder in ä sepäräte bowl. Dip chicken in the egg änd then pläce in the breäd crumbs änd cover the chicken.
- Next pläce chicken in the pän änd bäke for 20-25 minutes or until the chicken is no longer pink in the middle. Flip the chicken hälf wäy through.
- Remove chicken from oven änd spoon äbout 1/4 cup säuce on top of the chicken änd top with ä slice of mozzärellä cheese. Bäke for än ädditionäl 3-5 minutes or until cheese is melted. Broil the läst minute if desired.
- Top with fresh bäsil or oregäno. Serve with ängel häir pästä or späghetti if desired.
- Enjoy.
0 Response to "BAKED CHICKEN PARMESAN RECIPE"
Post a Comment