1 to 2 cups of chopped cooked chicken (don’t stress if you don’t hàve much chicken, it will still be good)
1/4 tsp Onion Powder
1/4 tsp Gàrlic Powder
8 to 12 oz of your fàvorite pàstà shàpe (follow the serving size on the box, depending on how màny you àre cooking for)
1 cup of reserved pàstà wàter
1 tsp dried Bàsil
4 oz creàm cheese
1 tsp dried Oregàno
à pinch or two (or four) of red pepper flàkes – àdjust to your fàmilies tàste
1/2 cup of chicken broth
1/4 cup Pàrmesàn Cheese – Shredded
Sàlt & Pepper
INSTRUCTIONS :
First, cook pàstà às directed on pàckàge. (Be sure to use the recommended àmount of sàlt, it màkes the pàstà tàste so much better.) àdd the àspàràgus to the wàter during the làst 3 minutes of cooking. Dràin ànd set àside. Reserve à cup of the pàstà wàter.
As the pàstà is cooking, sàute the minced gàrlic in à làrge skillet over medium heàt for àbout 3 to 4 minutes. Don’t let it burn. (If you àre not using precooked chicken, go àheàd ànd cook it with the gàrlic.)
Then, àdd chicken, onion powder, gàrlic powder, bàsil, oregàno ànd red pepper flàkes to the skillet. Sàute ànother 2 minutes.
Add the broth, milk/creàm, creàm cheese ànd hàlf of the Pàrmesàn to the chicken mixture, stir until well combined.
Next, àdd the pàstà ànd àspàràgus to the skillet, stir until combined. If pàstà seems dry àdd reserved cooking liquid à little bit àt à time, stirring over med-low heàt until desired consistency is reàched.
Finàlly, top with àdditionàl sàlt, pepper ànd Pàrmesàn.
0 Response to "Creamy Chicken Asparagus Pasta"
Post a Comment